Krav Maga / Zelfverdediging

Urban Krav Maga

In Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Schiebroek Hillegersberg en Bergschenhoek

 

Krav Maga is een zeer effectief vechtsysteem voor zelfverdediging. Het is voor iedereen toegankelijk van beginner tot gevorderde. Wij zijn niet commercieel en werken daarom niet met rangen of met verplichte examens. 

 

Wel bieden wij technische trainingen, drill-training, en echte reality checks aan, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om binnen z'n eigen comfort-zone te trainen.

Wij verzorgen trainingen voor zowel particulieren en bedrijven (overheid &  beveiligingsinstellingen etc.)

 

​Bij urban krav maga gaat het om een doorontwikkeling van andere krav maga systemen. Daarnaast put urban krav maga uit vele jaren ervaring met onder andere: close quarter combat, karate, Braziliaans jiujitsu, traditionele jiujitsu, aikido, boksen, muay thai, vale tudo en mixed martial arts (MMA).

 

Urban krav maga blijft zich ontwikkelen. We blijven onze kennis in andere systemen bijhouden om mogelijke fouten – hoe klein dan ook – te kunnen ontdekken. Ons ethos luidt: altijd beter willen worden. Dit laat ons niet toe om op onze lauweren te rusten. Onze benadering van trainen zorgt ervoor dat de lessen die we geven zich steeds vernieuwen. In combinatie met onze levenservaring, helpt het ons om technieken aan te passen en te veranderen, zodat ze voldoen aan de behoeften van iedereen die bij ons traint. We benaderen alles vanuit ons geloof in het unieke en oorspronkelijke karakter van krav maga.

 

We hebben ontdekt dat onze aangepaste en innovatieve ideeën wérken als onze leerlingen in gevaarlijke situaties belanden op straat – dat is het enige, échte doel van urban krav maga.

Urban Krav Maga Groepslessen

 

Krav Maga lessen worden op dit moment niet gegeven. Personal training en trainingsprogramma's voor groepen is wel mogelijk.


Neem daarvoor contact met ons op!

 

Krav Maga Specialiteit: themagerichte seminars

 

Urban krav maga is ook uitermate geschikt voor een semimar. We pakken dan een thema zoals bijv. kidnapping, poging tot aanranding of een bar-fight en geven dan specifiek op dat thema gericht les in zelfverdediging. Kan van een uur tot enkele uren in beslag nemen. Alles is mogelijk en neem contact op bij interesse.

Personal Training/ Small group  training

 

Personal Training in Krav Maga? We bieden ook trainingen aan om urban krav maga te doen in je eigen omgeving. De trainer komt dan bij je thuis de les verzorgen. Dit kan 1 op 1 maar ook tot maximaal 8 personen. Programma van meerdere weken is ook mogelijk.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Krav Maga Workshops en Clinics

 

Krav Maga is ook erg geschikt voor een leuk en leerzame clinic of bedrijfsuitje.

 

Trainer Stefan Holtkamp

(Urban Krav Maga, kickboksen en personal training)

 

Als kind (5 of 6 jaar) gestart met Judo. Dit gedaan tot mijn 12 e jaar. Taekwondo vanaf 12 jaar tot mijn 19e jaar.

 

Vanaf 20 jaar gestart met Krav Maga bij de IKMF. Later ook Krav Maga getraind bij de KMG. Ook wat getraind bij de IKMA. Naast het Krav Maga altijd MMA getraind, Sambo, Kickboksen, Muay Thai, Boksen.  In het bovenstaande gemiddeld 25 uur per week getraind tot heden, min wat blessure tijd.

 

Altijd bezig met doorontwikkeling in andere systemen, blijf bijscholen in het bovenstaande plus in het mesvechten volgens Kali, eskrima en japans mesvechten. Dit ben ik verplicht als vertegenwoordiger (sinds 2015) in het UKM systeem.

 

Vanaf mijn 20 tot 30e sparringpartner geweest voor wedstrijdvechters van alle niveaus. (a,b,c- klassen).

 

Stefan geeft bij MartialFit een reguliere les Urban Krav Maga op dinsdag en regelmatig verzorgt hij seminars, personal/ small group trainingen en workshops.