Kickboksen en bokszaktrainingen

Kickboksen en bokszaktrainingen 


In Berkel en Rodenrijs  en Bergschenhoek

Kickbokslessen voor iedereen! Jong en oud, man of vrouw,

fit of (nog) niet fit: echt voor iedereen!

Bokszaktraining

 


Bokszaktrainingen zijn lessen waarbij je met flinke intensiteit  op de bokszakken los gaat en wordt gecombineerd met flinke kracht- en conditieoefeningen. Sterk stressverlagend, superleuk om te doen en je wordt er harstikke fit van! Vanaf circa 12 jaar en voor alle niveaus geschikt.

Kijk in het rooster voor de tijden en locaties.

Gratis proefles is mogelijk!

 

Kickboksen regulier

(tieners en volwassenen)

 

Kickboksen voor volwassenen of tieners? Hier krijg je reguliere kickbokslessen en ben je welkom vanaf 13 jaar. Verder toegankelijk voor iedereen en geschikt voor jong en oud, man en vrouw, fit en (nog) niet fit.


Kijk in het rooster voor de tijden en locaties.

Gratis Proefles!

 

 

Kickboksen jeugd

 

Kickboksen voor kinderen is vanaf 8 jaar bij ons mogelijk. We hebben een leuke groep kinderen die gezellig met elkaar omgaan en die lekker kickboksen aan het leren zijn.


Kijk in het rooster voor de tijden en locaties.

Gratis Proefles!

Personal Training en Small Group Training kickboksen

 

Personal training  en small group training  kickboksen: verbeteren techniek, padstraining, conditie- en kracht training etc.. 


 Alles is mogelijk bij Vechtsport en Fitness club Martialfit!

Neem contact op voor het doornemen van je wensen en krijg een persoonlijk aanbod.

 

 

Kickboksen for Ladies Only

 

Kickboksen alleen voor vrouwen, vanaf 14 jaar en je krijgt reguliere en toegankelijke kickbokslessen.  Combinatie tussen techniek, bokszaktraining en kracht- en conditieoefeningen.

Geschikt voor jong en oud, fit en (nog) niet fit.


Kijk in het rooster voor de tijden en locaties.

Gratis Proefles!

Workshops & Clinics kickboksen

 


MartialFit is ook gespecialiseerd in het geven van workshops, clinics , kinderfeestjes, teambuilding op vlak van boksen en boksen. 


We hebben ruime ervaring hierin en alles is mogelijk: neem contact op met uw wens en u krijgt een persoonlijk op maat gemaakt voorstel


 

kickboks-leraar-berkel

Jeroy James, hoofdtrainer, eigenaar en personal trainer

(kickboksen, bokszaktraining, total body workout, small group,  personal training, voedingsadvies)

Hey medesportliefhebbers. Mijn naam is Jeroy James. Ik ben 24 jaar en ben kickboksleraar en Personal trainer bij Martialfit. Zelf heb ik 8 jaar ervaring met thaiboksen. Ook heb ik wedstrijden gevochten. Ik ben gestopt vanwege de sportopleiding die ik tegelijkertijd volgde. Ik heb fitvak A en B afgerond. Naast thaiboksen heb ik ook een judo achtergrond.

Wat meer persoonlijk over mezelf. In de sportschool ben ik niet weg te slaan. De reden dat ik bij Martialfit ben gaan werken is, omdat ik het fijn vind mensen te helpen aan sport.

Bij Martialfit kan ik mijn passie voor (vecht-)sport delen. Iedereen die vragen heeft over (vecht-)sport en eigen trainingsdoelen behalen kan bij mij terecht!

Jeroy heeft ook een achtergrond in de jeugdhulp en heeft bij verschillende BSO’s gewerkt en kan het goed omgaan met kinderen heel goed combineren met het geven van kickbokslessen.

Hij is bovendien als het nodig is ook  een strenge trainer maar hij haalt er wel uit wat er in je zit!




Jeroen de Jong, Oprichter/ trainer

(kickboksen, bokszaktraining, muay thai, personal training)

 

Ik ben Jeroen de Jong en woon alweer een jaar of 16 in Berkel en Rodenrijs. In de loop der jaren heb ik in totaal bijna 23 jaar kickbokslessen gevolgd met veel plezier en inzet en ik train zelf ook nog. 

 

In Berkel en Rodenrijs werden nog geen kickbokslessen gegeven en dat gecombineerd met mijn liefde voor deze sport: dan begin ikzelf een sportschool!

 

We hebben ook diverse workshops en cursussen kickboksen, maar ook zelfverdediging/ weerbaarheid, mogen geven aan bijv. een club kinderen van een kinderopvang, een hockeyteams en een groep kinderen die naar de middelbare school gaan en daarom een lesje zelfverdediging/ weerbaarheid wilden hebben. Erg leuk om te doen en heel veel positieve reacties van deelnemers: neem eens contact met met op voor de mogelijkheden!

 

Misschien zitten er wel grote talenten in Berkel en Rodenrijs en omgeving: kom laten zien wat je kan en kom gezellig meetrainen!

Menno Vonk

(kickboksen/ bokszaktraining)

Onze kickboks- en boksleraren

In Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek

 

 

 

 

Robin van der Meijs

trainer

(kickboksen/ bokszaktraining)