Kickboksen en Boksen

Kickboksen en Boksen

 

In Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Schiebroek Hillegersberg en Bergschenhoek

Hebben we kickboks- en bokslessen voor iedereen! Jong en oud, man of vrouw,

fit of (nog) niet fit: echt voor iedereen!

Kickboksen regulier

(tieners en volwassenen)

 

Kickboksen voor volwassenen of tieners? Hier krijg je reguliere kickbokslessen en ben je welkom vanaf 11 jaar. Verder toegankelijk voor iedereen en geschikt voor jong en oud, man en vrouw, fit en (nog) niet fit.

Kijk in het rooster voor de tijden en locaties.

Gratis Proefles!

 

 

Bokszaktraining

 

Een Bokszaktraining met flinke intensiviteit van 45 minuten op de bokszakken en gecombineerd met flinke kracht- en conditieoefeningen. Sterk stressverlagend, superleuk om te doen en je wordt er harstikke fit van!

Kijk in het rooster voor de tijden en locaties.

Gratis Proefles!

 

Kickboksen jeugd

 

Kickboksen voor kinderen is vanaf 6 jaar is bij ons mogelijk. We hebben een leuke groep kinderen die gezellig met elkaar omgaan en die lekker kickboksen aan het leren zijn.

Kijk in het rooster voor de tijden en locaties.

Gratis Proefles!

Boksen regulier

 

Bokslessen lopen nu een proef om te kijken of boksen een regulier onderdeel kan gaan worden van ons lesprogramma. Het lijkt erop dat vanaf januari 2019 elke zondag om 9.30 uur de boksles gaat zijn met trainster Angela Gijzen!

 

 

Kickboksen for Ladies Only

 

Kickboksen alleen voor vrouwen, vanaf 14 jaar en je krijgt reguliere en toegankelijke kickbokslessen.  Combinatie tussen techniek, bokszaktraining en kracht- en conditieoefeningen.

Geschikt voor jong en oud, fit en (nog) niet fit.

Kijk in het rooster voor de tijden en locaties.

Gratis Proefles!

Personal Training, Small Group Training, Workshops & Clinics

 

Personal training  techniekles, kinderfeestjes, teambuilding, bedrijfsuitjes etc. Ook bij jouw thuis kan er getraind worden! Alle is mogelijk bij Vechtsport en Fitness club Martialfit!

Neem contact op voor het doornemen van je wensen.

 

 

Onze Kickboks- en boksleraren

In Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Schiebroek Hillegersberg en Bergschenhoek

 

 

 

 

Jeroy James (kickboksen en personal trainer)

Hey medesportliefhebbers. Mijn naam is Jeroy James. Ik ben 24 jaar en ben kickboksleraar en Personal trainer bij Martialfit. Zelf heb ik 8 jaar ervaring met thaiboksen. Ook heb ik wedstrijden gevochten. Ik ben gestopt vanwege de sportopleiding die ik tegelijkertijd volgde. Ik heb fitvak A afgerond en ben nu bezig met fitvak B. Naast thaiboksen heb ik ook een judo achtergrond.

Wat meer persoonlijk over mezelf. In de sportschool ben ik niet weg te slaan. De reden dat ik bij Martialfit ben gaan werken is, omdat ik het fijn vind mensen te helpen aan sport.

Bij Martialfit kan ik mijn passie voor (vecht-)sport delen. Iedereen die vragen heeft over (vecht-)sport en eigen trainingsdoelen behalen kan bij mij terecht!

Jeroy heeft ook een achtergrond in de jeugdhulp en heeft bij verschillende BSO’s gewerkt en kan het goed omgaan met kinderen heel goed combineren met het geven van kickbokslessen.

Hij is bovendien als het nodig is ook  een strenge trainer maar hij haalt er wel uit wat er in je zit!
kickboks-leraar-berkel

Angela Gijzen (boksen)

- Ik ben 30 jaar oud
- Ik boks al ruim 10 jaar recreatief en sinds 2012 boks ik ook wedstrijden. 

- Zuid-Nederland Kampioen B-klasse >60k in 2014

- Zilver op de NK Boksen 2014 en 2015 (B-klasse >60k)
- Nederlands Kampioen B-klasse >60k in 2016

- Zilver op de NK Boksen 2017 (A-klasse >57k)
- Ik boks zelf bij Boksvereniging Schildkamp in Hoogvliet

Oprichter/ hoofdtrainer Jeroen de Jong

(kickboksen, muay thai, personal training)

 

Ik ben Jeroen de Jong en woon alweer een jaar of 14 in Berkel en Rodenrijs. In de loop der jaren heb ik in totaal bijna 21 jaar kickbokslessen gevolgd met veel plezier en inzet en ik train zelf ook nog. Wedstrijden had ik niet gedaan maar wel altijd meegetraind met de gevorderden en de wedstrijdvechters. Ondertussen wel mijn eerste kickbokspartij gedraaid op het gala Old Skool Heroes in Den Haag. Niet gewonnen maar was een goede ervaring en heeft mij weer veel geleerd. Gaan we het gewoon nog een keer doen?

 

In Berkel en Rodenrijs werden nog geen kickbokslessen gegeven en dat gecombineerd met mijn liefde voor deze sport: dan begin ikzelf een sportschool!

 

We hebben ook diverse workshops en cursussen kickboksen, maar ook zelfverdediging/ weerbaarheid, mogen geven aan bijv. een club kinderen van een kinderopvang, een hockeyteams en een groep kinderen die naar de middelbare school gaan en daarom een lesje zelfverdediging/ weerbaarheid wilden hebben. Erg leuk om te doen en heel veel positieve reacties van deelnemers: neem eens contact met met op voor de mogelijkheden!

 

Misschien zitten er wel grote talenten in Berkel en Rodenrijs: kom laten zien wat je kan en kom gezellig meetrainen!

Jean Paul Verwiel

(kickboksen)Contactformulier

 

 
 
 

Wat klanten zeggen

Kickboksen bij Martialfit
Beoordeling: 4.7 van de 5 met 3 beoordelingen