Trainers

MartialFit

 

Oprichter/ Trainer Jeroen de Jong

 

Ik ben Jeroen de Jong en woon alweer een jaar of 9 in Berkel en Rodenrijs. In de loop der jaren heb ik in totaal 16 jaar kickbokslessen gevolgd met veel plezier en inzet. Wedstrijden had ikzelf niet gedaan maar wel altijd meegetraind met de gevorderden en de wedstrijdvechters. Ondertussen op mijn 44e mijn eerste kickbokspartij gedraaid op het gala Old Skool Heroes. Niet gewonnen maar was een goede ervaring en heeft mij weer veel geleerd.

 

In Berkel en Rodenrijs werden nog geen kickbokslessen gegeven en dat gekombineerd met mijn liefde voor deze sport: dan begin ikzelf een sportschool!

 

Vooralsnog hebben we vooral lessen kickboksen maar de bedoeling is het lesaanbod steeds te gaan uitbreiden. Binnen een half jaar na oprichting gingen we eerdaags al weer van 2 lessen per week naar 3 keer per week. In 2018 geven we al 6 lessen per week!

 

We hebben ook al diverse workshopscursussen kickboksen maar ook zelfverdediging/ weerbaarheid mogen geven aan bijv. een club kinderen van een kinderopvang, een hockeyteams en een groep kinderen die naar de middelbare school gaan en daarom een lesje zelfverdediging/ weerbaarheid wilden hebben. Erg leuk om te doen en heel veel positieve reacties van deelnemers: neem eens contact met met op voor de mogelijkheden!

 

Misschien zitten er wel grote talenten in Berkel en Rodenrijs: kom laten zien wat je kan en kom gezellig meetrainen!

Trainer Jean Paul Verwiel

Trainer Jeroy James

253 Terry Francois Street, San Francisco, CA 74059 | 1-800-000-0000

Copyright @ All Rights Reserved