MartialFit Kickboksen en Boksen
martialfit sportschool voor kickbokswn, boksen, krav maga en yoga
SiteLock
 
 
 

Kickboksen en BoksenWij hebben lessen voor iedereen! Jong en oud, man of vrouw, fit of (nog) niet fit: echt voor iedereen

Kickboksen regulier


(tieners en volwassenen)In deze les krijg je reguliere kickbokslessen en ben je welkom vanaf 11 jaar. Verder toegankelijk voor iedereen en geschikt voor jong en oud, man en vrouw, fit en (nog) niet fit.

Kijk in het rooster voor de tijden en locaties.

Gratis Proefles!
BokszaktrainingIntensieve training van 45 minuten op de bokszakken en gecombineerd met flinke kracht- en conditieoefeningen. Sterk stressverlagend, superleuk om te doen en je wordt er harstikke fit van!

Kijk in het rooster voor de tijden en locaties.

Gratis Proefles!


Kickboksen jeugdVanaf 6 jaar is kickboksen bij ons mogelijk. We hebben een leuke groep kinderen die gezellig met elkaar omgaan en die lekker kickboksen aan het leren zijn.

Kijk in het rooster voor de tijden en locaties.

Gratis Proefles!

Boksen regulierEr loopt nu een proef om te kijken of boksen een regulier onderdeel kan gaan worden van ons lesprogramma. Lijkt erop dat vanaf januari 2019 elke zondag om 9.30 uur de boksles gaat zijn met trainster Angela Gijzen!


Ladies Only KickboksenDeze les is alleen voor dames en vanaf 14 jaar en je krijgt reguliere en toegankelijke kickbokslessen.  Combinatie tussen techniek, bokszaktraining en kracht- en conditieoefeningen.

Geschikt voor jong en oud, fit en (nog) niet fit.

Kijk in het rooster voor de tijden en locaties.

Gratis Proefles!

Pt, Small group, workshops en clinicsAlles is mogelijk hier. Padstraining bij je thuis of in het park, extra techniekles, kinderfeestjes, teambuilding, bedrijfsuitjes etc. etc. Neem contact op voor het doornemen van je wensen.


Onze kickboks- en boksleraren

Oprichter/ hoofdtrainer Jeroen de Jong

(kickboksen, muay thai, personal training)

 

Ik ben Jeroen de Jong en woon alweer een jaar of 12 in Berkel en Rodenrijs. In de loop der jaren heb ik in totaal bijna 20 jaar kickbokslessen gevolgd met veel plezier en inzet. Wedstrijden had ikzelf niet gedaan maar wel altijd meegetraind met de gevorderden en de wedstrijdvechters. Ondertussen op mijn 44e mijn eerste kickbokspartij gedraaid op het gala Old Skool Heroes in Den Haag. Niet gewonnen maar was een goede ervaring en heeft mij weer veel geleerd. Gaan we het gewoon nog een keer doen?

 

In Berkel en Rodenrijs werden nog geen kickbokslessen gegeven en dat gecombineerd met mijn liefde voor deze sport: dan begin ikzelf een sportschool!

 

We hebben ook diverse workshopscursussen kickboksen, maar ook zelfverdediging/ weerbaarheid, mogen geven aan bijv. een club kinderen van een kinderopvang, een hockeyteams en een groep kinderen die naar de middelbare school gaan en daarom een lesje zelfverdediging/ weerbaarheid wilden hebben. Erg leuk om te doen en heel veel positieve reacties van deelnemers: neem eens contact met met op voor de mogelijkheden!

 

Misschien zitten er wel grote talenten in Berkel en Rodenrijs: kom laten zien wat je kan en kom gezellig meetrainen!

Angela Gijzen (boksen)

Jean Paul Verwiel (kickboksen)
Jeroy James (kickboksen en personal trainer)

 

Reactieformulier


Contactformulier


 

Contact


 

 

Telefoon: 06 16500483

Email:

Jeroen@martialfit.nl

Jeroy@martialfit.nl